Dr. Hankó Vilmos: Székelyföld

Dr. Hankó Vilmos könyve: Székelyföld | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Hankó Vilmos “Székelyföld” c. könyve (1896) a korabeli magyar könyvnyomtatás egyik remeke volt. A 350 oldalas mű előszava a következőket írja: “Az első ilyen irányti lépést a Székelyföld megismertetésére az Erdély részi Kárpát-Egyesület tette, midőn elhatározta, hogy a Millennium emlékére ,,Székelyföld” cím alatt díszmunkát ad ki, melyben a Székelyföldet bemutatja szóban és képekben a magyar közönségnek. A munka megírásával Hankó Vilmos doktort, az egyesület választmányi tagját, a Székelyföld alapos ismerőjét bízta meg, ki a legjobb tehetségét s teljes munkaerejét vetette latba, hogy munkáját élvezetes olvasókönyvvé, minden művelt magyar embernek, öregnek és fiatalnak élvezetes olvasmányává tegye.Eredeti megjelenés éve: 1896 [/limit_content]

A Székelyföld című könyv egy 2017-ban megjelent, 350 oldalból álló, Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Dr. Hankó Vilmos írt és a adja ki a 9786155496943 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Hankó Vilmos: Székelyföld egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Hankó Vilmos: Székelyföld PDF, Székelyföld PDF letöltés, Dr. Hankó Vilmos: Székelyföld ePUB, Székelyföld ePUB letöltés, Dr. Hankó Vilmos: Székelyföld Mobi, Székelyföld Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Hankó Vilmos további könyvei

– kiadó további könyvei

Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

350 oldalas könyvek

9786155496943 ISBN-számú könyvek

Összes könyv