Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy.: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak

Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy. könyve: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Jelen munka átfogóan ismerteti a felnőttkorban jelentkező cukorbetegséget, annak különböző megjelenési formáit, a korai és késői szövődményeket és az évről évre bővülő terápiás eszköztárat, a vércukorcsökkentő tablettás és nem inzulin jellegű injekciós készítményeket, valamint inzulinokat. Részletesen foglalkozik az inzulinkezelés rendkívül változatos módozataival, a vércukor-önellenőrzéssel, és ismerteti a szöveti glukóz-monitorozás korszerű módszerét is. Az “Inzulinkezelés gyermekkorban” fejezet részletezi a diabétesze gyermekek speciális problémáit, ezek megoldási módját és a gyermekkorban alkalmazható inzulinkezelés egyre bővülő lehetőségeit. A könyv külön fejezetben foglalkozik a legkorszerűbbnek nevezhető inzulinpumpa-kezelés teljes körű bemutatásával. A könyv végén diabétesz-lexikon található, mely az orvosi kifejezések értelmezését, ezáltal a leletek megértését, valamint a diabétesz-gondozókkal történő kommunikációt hivatott segíteni. A könyv nem csupán a tudásukat frissíteni, bővíteni kívánó cukorbetegek számára kínál naprakész információkat, hanem a betegoktatók, edukátorok tevékenységéhez is alapul szolgál. [/limit_content]

A Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak című könyv egy 2018-ban megjelent, 136 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy. írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639695238 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy.: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy.: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak PDF, Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak PDF letöltés, Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy.: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak ePUB, Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak ePUB letöltés, Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy.: Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak Mobi, Inzulinnal kezeltek kézikönyve Inzulinnal kezelt diabéteszeseknek és diabétesz edukátoroknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Fövényi J.-Dr. Soltész Gy..-Dr. Kocsis Gy. további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789639695238 ISBN-számú könyvek

Összes könyv