Dr. David Bass: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez

Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel könyve: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek - Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv – melynek szerzői sokéves tapasztalattal rendelkező gyermekgyógyászok – alapvető ismereteket tartalmaz kisgyermekes szülőknek. Bepillantást nyerhetünk a gyermeksérülések, betegségek és vészhelyzetek hatásos kezelésébe. Színes fotókkal és magyarázó illusztrációkkal kiegészített elsősegélynyújtó kézikönyv, melyet olvasva a szülő önmaga is segítséget nyújthat, és eldöntheti, mikor kell orvost hívni. [/limit_content]

A Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez című könyv egy 2009-ban megjelent, 160 oldalból álló, Gyermekgyógyászat, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel írt és a Booklands 2000 Kft. adja ki a 9789639613621 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez PDF, Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez PDF letöltés, Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez ePUB, Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez ePUB letöltés, Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel: Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez Mobi, Elsősegélynyújtás csecsemőknek és gyermekeknek – Átfogó útmutató gyermekbalesetek ésbetegségek kezeléséhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. David Bass, Prof. Maurice Kibel további könyvei

Booklands 2000 Kft. kiadó további könyvei

Gyermekgyógyászat, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789639613621 ISBN-számú könyvek

Összes könyv