Dr. Cserép József: A magyarok eredete – A turáni népek őshazája

Dr. Cserép József könyve: A magyarok eredete - A turáni népek őshazája | könyv borító

[limit_content length=”400″] Dr. Cserép József 1925-ben megjelent tanulmányában a magyarok eredetét, valamint a turáni népek feltételezett őshazáját keresi: – vándorlás kelet felé – Madja-Media Ázsiában – Ázsiából vissza nyugat felé – a balkáni magyarok sorsa – más töredékeink – fajunk jellemvonásai – ős-szavaink [/limit_content]

A A magyarok eredete – A turáni népek őshazája című könyv egy 2012-ban megjelent, 48 oldalból álló, Történelem Magyar történelem, Őstörténet és honfoglalás kategóriájú könyv, melyet Dr. Cserép József írt és a Nemzeti Örökség Kiadó adja ki a 9786155242120 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Cserép József: A magyarok eredete – A turáni népek őshazája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Cserép József: A magyarok eredete – A turáni népek őshazája PDF, A magyarok eredete – A turáni népek őshazája PDF letöltés, Dr. Cserép József: A magyarok eredete – A turáni népek őshazája ePUB, A magyarok eredete – A turáni népek őshazája ePUB letöltés, Dr. Cserép József: A magyarok eredete – A turáni népek őshazája Mobi, A magyarok eredete – A turáni népek őshazája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Cserép József további könyvei

Nemzeti Örökség Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Magyar történelem, Őstörténet és honfoglalás kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155242120 ISBN-számú könyvek

Összes könyv