Dr. Christine Gustafson: Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve

Dr. Christine Gustafson könyve: Fájdalomcsillapítás - Alternatív gyógymódok kézikönyve | könyv borító

[limit_content length=”400″] Időről időre mindannyiunknak vannak fájdalmai, sokszor azonban elfelejtjük, hogy nem kell azonnal a fájdalomcsillapító tabletta után nyúlnunk.Könyvünk 28 gyakori fájdalmat okozó tünet és panasz leírását tartalmazza a fej-, fog- és torokfájástól kezdve az ízületi panaszokon át a gyomorégésig, és az egyes panaszok enyhítésére a nyugati orvoslás, a hagyományos kínai orvoslás, a homeopátia és a gyógynövény-terápia területéről kínál alternatív megoldásokat.A könyv nagy érdeme, hogy a gyógymódok széles skáláját mutatja be, azok rugalmas alkalmazását támogatja. A gyógyszeres kezelés leírása mellett azt is megmutatja, hogy más, kiegészítő szakterületek milyen lehetőségeket nyújthatnak. Az egészségi állapot különböző szempontokból való vizsgálata teljesebb képet ad az emberi test holisztikus gyógyításáról és az egészség megőrzéséről. [/limit_content]

A Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve című könyv egy 2016-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Christine Gustafson írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632911052 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Christine Gustafson: Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Christine Gustafson: Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve PDF, Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve PDF letöltés, Dr. Christine Gustafson: Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve ePUB, Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve ePUB letöltés, Dr. Christine Gustafson: Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve Mobi, Fájdalomcsillapítás – Alternatív gyógymódok kézikönyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Christine Gustafson további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632911052 ISBN-számú könyvek

Összes könyv