Dr. Batár Levente: Minden napra egy feladat angol nyelvből

Dr. Batár Levente könyve: Minden napra egy feladat angol nyelvből | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kiadványunk segítségével az év minden napján gyakorolhatja az angol nyelvet. A mindennapi élet, a kultúra, a humor szavai napról napra egyre közelebb kerülnek önhöz: nyelvi játékok, kvízkérdések segítenek, hogy a szókincsét hatékonyan bővíthesse. A könyvben változatos szövegek, rejtvények, utazási tippek, receptek, idézetek szerepelnek, melyekhez különböző típusú feladatok kapcsolódnak az év minden napjára. A feladatok megoldásai a kötet végén találhatók. A naptár segítségével szórakozva, könnyedén, de alaposan sajátíthat el új szavakat és kifejezéseket, illetve mélyítheti el nyelvtani ismereteit. [/limit_content]

A Minden napra egy feladat angol nyelvből című könyv egy 2014-ban megjelent, 408 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet Dr. Batár Levente írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632615592 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Batár Levente: Minden napra egy feladat angol nyelvből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Batár Levente: Minden napra egy feladat angol nyelvből PDF, Minden napra egy feladat angol nyelvből PDF letöltés, Dr. Batár Levente: Minden napra egy feladat angol nyelvből ePUB, Minden napra egy feladat angol nyelvből ePUB letöltés, Dr. Batár Levente: Minden napra egy feladat angol nyelvből Mobi, Minden napra egy feladat angol nyelvből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Batár Levente további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

408 oldalas könyvek

9789632615592 ISBN-számú könyvek

Összes könyv