Dr. Balogh-Bóna Klára: Paleo receptek – 1*1 konyha

Dr. Balogh-Bóna Klára könyve: Paleo receptek - 1*1 konyha | könyv borító

[limit_content length=”400″] A paleolit étrend legfőbb célja, hogy megelőzze a civilizációs betegségek kialakulását, melyet úgy próbál elérni, hogy az ugyanezen a néven létező korszak étrendjének főbb alkotó elemeire építi a fogásait. Azonban a ma embere a paleolit korszakhoz képest dúskál az élelmiszerekben, így a paleolit étkezést modernizálva jött létre egy olyan étrend, amely kizárja a glutén tartalmú gabonákat, a hüvelyes és keményítő tartalmú zöldségeket, a finomított cukrot, mesterséges édesítőket és a tejtermékek nagy hányadát, és így alkot a mai elvárásoknak megfelelő ételeket. A paleolit diétán belül is több irányzat létezik, attól függően, hogy ki mennyire szigorúan veszi a szabályokat, azonban a fent említett kivételeket érdemes komolyan venni, ha az egészségünk rendbetétele vagy védelme a cél. [/limit_content]

A Paleo receptek – 1*1 konyha című könyv egy 2015-ban megjelent, 48 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet dr. Balogh-Bóna Klára írt és a Elektra Kiadóház adja ki a 9786155533129 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a dr. Balogh-Bóna Klára: Paleo receptek – 1*1 konyha egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: dr. Balogh-Bóna Klára: Paleo receptek – 1*1 konyha PDF, Paleo receptek – 1*1 konyha PDF letöltés, dr. Balogh-Bóna Klára: Paleo receptek – 1*1 konyha ePUB, Paleo receptek – 1*1 konyha ePUB letöltés, dr. Balogh-Bóna Klára: Paleo receptek – 1*1 konyha Mobi, Paleo receptek – 1*1 konyha Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

dr. Balogh-Bóna Klára további könyvei

Elektra Kiadóház kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155533129 ISBN-számú könyvek

Összes könyv