Dr. Apáthy Ágnes: Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek

Dr. Apáthy Ágnes könyve: Derékfájás, isiász - Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Napjainkban sokat hallani a derékfájásról, de miért e nagy népszerűség? Azért, mert nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne élné át a derékfájás gyötrelmeit. Vala- ha a középkorúak jellegzetes betegsége volt, ma azonban az időseket, sőt a tizen- éveseket is gyakran érinti. Könyvünkből megismerve a betegség ter- mészetét, kialakítható a megfelelő életmód. A kellően tájékozott beteg hatékonyan al- kalmazhatja a fájdalomcsillapító módszere- ket, akár azt is elkerülheti, hogy minden e- setben orvoshoz kelljen fordulnia. [/limit_content]

A Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek című könyv egy 2005-ban megjelent, 104 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Apáthy Ágnes írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639695610 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Apáthy Ágnes: Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Apáthy Ágnes: Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek PDF, Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek PDF letöltés, Dr. Apáthy Ágnes: Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek ePUB, Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek ePUB letöltés, Dr. Apáthy Ágnes: Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek Mobi, Derékfájás, isiász – Tanácsok fiataloknak és idősebbeknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Apáthy Ágnes további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9789639695610 ISBN-számú könyvek

Összes könyv