Donászy Magda: A mókus és a szarka

Donászy Magda könyve: A mókus és a szarka | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Volt egyszer egy szemfüles Makkos mókus gyors, ügyes. Bükkös erdő közelében mindig akadt elesége, gyomra sosem volt üres. Hol lehempergett a gyepre, hol fölmászott az ághegyre egy szem makkért, fél dióért, lyukas móri-mogyoróért. Makkos nem csak ette-vette, szedegette, eszegette, ha jól lakott félretette. Félre bizony, ha tehette. Vitte-vitte egyre-másra ugrándozva, kúszva-mászva, a jó odút adó fára. Száz éves bükk törzse, ága örült, ha Makkoskát látta. [/limit_content]

A A mókus és a szarka című könyv egy 2015-ban megjelent, 36 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyv, melyet Donászy Magda írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633491201 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Donászy Magda: A mókus és a szarka egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Donászy Magda: A mókus és a szarka PDF, A mókus és a szarka PDF letöltés, Donászy Magda: A mókus és a szarka ePUB, A mókus és a szarka ePUB letöltés, Donászy Magda: A mókus és a szarka Mobi, A mókus és a szarka Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Donászy Magda további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Népmesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

36 oldalas könyvek

9789633491201 ISBN-számú könyvek

Összes könyv