Dominik Spenst: Hatperces napló

Dominik Spenst könyve: Hatperces napló | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A boldogsághoz vezető út mindenki számára mást és mást jelent. Ez a napló csak egy ajtó a változások felé, de ezen az ajtón mindenkinek magának kell átmennie. A tudományos kutatások szerint napi hat perc elegendő ahhoz, hogy néhány hónap alatt gyökeresen megváltozzon az életünk. A Hatperces napló mindennapos használata hozzájárul a pozitív szokások kialakításához, és a könyvben szereplő számtalan bölcs idézet, a paraktikus tanácsok és tanulságos történetek segítenek bennünket az önismeret fejlesztésében, lelki fejlődésünkben és a boldog pillanatok tudatos megélésében. A könyv tökéletes ajándék önmagunknak, illetve azoknak, akik fontosak számunkra! [/limit_content]

A Hatperces napló című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dominik Spenst írt és a Partvonal Könyvkiadó Kft adja ki a 9786155783272 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dominik Spenst: Hatperces napló egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dominik Spenst: Hatperces napló PDF, Hatperces napló PDF letöltés, Dominik Spenst: Hatperces napló ePUB, Hatperces napló ePUB letöltés, Dominik Spenst: Hatperces napló Mobi, Hatperces napló Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dominik Spenst további könyvei

Partvonal Könyvkiadó Kft kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786155783272 ISBN-számú könyvek

Összes könyv