Denis Diderot: Beszélgetések a törvénytelen fiúról

Denis Diderot könyve: Beszélgetések a törvénytelen fiúról | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A francia enciklopédia szellemi atyjának színházelméleti írása, mely párbeszédes formában elemzi Diderot esztétikájának gyakorlati következtetéseit. Első magyar fordítás. [/limit_content]

A Beszélgetések a törvénytelen fiúról című könyv egy 2005-ban megjelent, 136 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Denis Diderot írt és a Attraktor Kiadó adja ki a 9789639580305 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Denis Diderot: Beszélgetések a törvénytelen fiúról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Denis Diderot: Beszélgetések a törvénytelen fiúról PDF, Beszélgetések a törvénytelen fiúról PDF letöltés, Denis Diderot: Beszélgetések a törvénytelen fiúról ePUB, Beszélgetések a törvénytelen fiúról ePUB letöltés, Denis Diderot: Beszélgetések a törvénytelen fiúról Mobi, Beszélgetések a törvénytelen fiúról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Denis Diderot további könyvei

Attraktor Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789639580305 ISBN-számú könyvek

Összes könyv