Deme László: Orsi és a tankok – Mese ’56-ról

Deme László könyve: Orsi és a tankok - Mese '56-ról | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kalandos történet az igaz meséket kedvelőknek!A kisiskolások élete már 1956-ban sem volt könnyű, és Orsi ezt pontosan tudja.Pedig Orsi és az osztálytársai igyekeznek jól viselkedni, de ez elég nehéz, ha a felnőttek még az sem tudják eldönteni, hogy ki hozza karácsonykor az ajándékot, a Jézuska vagy az óriás fenyőfa, ráadásul az anyukája azt sem árulja el neki, hogy miért nem borotválhatja meg a barátnője plüssmaciját, az apukája pedig miért pusmog idegen bácsikkal a parkban.A sok furcsaság között már meg sem lepődik, hogy októberben lövik fel a tűzijátékot, amiről kiderül, hogy nem is tűzijáték, hanem a forradalmi harcok fényei.Ezután Orsi hihetetlen kalandokba keveredik. Óriási tankokkal néz farkasszemet, lyukas zászlókkal elegyedik szóba, és már nem is csoda, ha a romos éjjeli körúton barangolva még a macskakövek is panaszosan rányávognak.Deme László mesekönyve hol tréfásan, hol izgalmasan, hol meghatóan mutatja be 1956 eseményeit, tanulságos szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak.Tapasztald meg az ’56-os forradalmat egy kislány szemével! [/limit_content]

A Orsi és a tankok – Mese ’56-ról című könyv egy 2017-ban megjelent, 87 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Deme László írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634571476 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Deme László: Orsi és a tankok – Mese ’56-ról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Deme László: Orsi és a tankok – Mese ’56-ról PDF, Orsi és a tankok – Mese ’56-ról PDF letöltés, Deme László: Orsi és a tankok – Mese ’56-ról ePUB, Orsi és a tankok – Mese ’56-ról ePUB letöltés, Deme László: Orsi és a tankok – Mese ’56-ról Mobi, Orsi és a tankok – Mese ’56-ról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Deme László további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

87 oldalas könyvek

9789634571476 ISBN-számú könyvek

Összes könyv