Deákné B. Katalin: Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok

Deákné B. Katalin könyve: Számolj, számok nélkül - újraírható feladatlapok | könyv borító

[limit_content length=”400″] Sok gyermek csak az iskolába lépésnél ismerkedik meg a matematikai műveletvégzéssel, és hamarosan a mennyiségek számképével kell azokat végeznie. Kimarad egy olyan begyakorolt fázis, amikor számkép nélkül, csak a mennyiségekkel kell számolni, összeadni, kivonni. A lemosható, számtalanszor felhasználható lapokon a gyerekek “büntetlenül” gyakorolhatják a számlálást, műveletvégzést, ugyanis hibázás esetén egyetlen mozdulattal korrigálhatják az eredményt. A lapokról csak a mellékelt toll tintája távolítható el. A csomag tartalma: 14 gyakorlólap + 1 db játéklap+ 1 db toll A lapok számtalanszor felhasználhatók, a mellékelt toll tintája napok múlva is eltávolítható nedves ruhával, papírzsebkendővel. Egyéni és csoportos foglalkoztatásra egyaránt alkalmas. [/limit_content]

A Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok című könyv egy 2014-ban megjelent, 14 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet Deákné B. Katalin írt és a Tudatos Lépés Kft. (Deák és Társa Kiadó) adja ki a 5999884911050 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Deákné B. Katalin: Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Deákné B. Katalin: Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok PDF, Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok PDF letöltés, Deákné B. Katalin: Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok ePUB, Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok ePUB letöltés, Deákné B. Katalin: Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok Mobi, Számolj, számok nélkül – újraírható feladatlapok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Deákné B. Katalin további könyvei

Tudatos Lépés Kft. (Deák és Társa Kiadó) kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

14 oldalas könyvek

5999884911050 ISBN-számú könyvek

Összes könyv