David Kinney: Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai

David Kinney, Robert Wittmann könyve: Az ördög naplója - Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai | könyv borító

[limit_content length=”400″] Átütő II. Világháborús dokumentum egy lebilincselő nyomozás történetébe csomagolva. Az ördög naplója az Alfred Rosenberg náci államhivatalnok és filozófus (Hitler jó barátja) által papírra vetett személyes napló eltűnésének körülményeit vizsgálja, és feltárja annak titkos lapjait, hogy egy teljesen új, eddig sosem hallott történetet meséljen el a nemzeti szocialisták hatalomra jutásáról és a Holokauszt eredetéről.Alfred Rosenberg a kezdetektől fogva Adolf Hitler legbelsőbb bizalmi köréhez tartozott. Azzal szerzett hírnevet magának, hogy aljas koncepciókat gyártott és terjesztett a zsidóság társadalomból kiűzésének és megsemmisítésének szükségszerűségéről. A Harmadik Birodalom hajnalán adta ki főművét, A huszadik század mítosza című esszét, amely a náci társadalomszemlélet egyik pillérévé vált. [/limit_content]

A Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai című könyv egy 2016-ban megjelent, 544 oldalból álló, II. világháború Történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet David Kinney, Robert Wittmann írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632935409 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a David Kinney, Robert Wittmann: Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: David Kinney, Robert Wittmann: Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai PDF, Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai PDF letöltés, David Kinney, Robert Wittmann: Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai ePUB, Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai ePUB letöltés, David Kinney, Robert Wittmann: Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai Mobi, Az ördög naplója – Alfred Rosenberg és a Harmadik Birodalom ellopott titkai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

David Kinney, Robert Wittmann további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

II. világháború Történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

544 oldalas könyvek

9789632935409 ISBN-számú könyvek

Összes könyv