Darvasi László: Pálcika

Darvasi László könyve: Pálcika | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Egyetlen pálcika is lehet hős!” Így szól Süni vitéz jóslata, de igaza lesz-e vajon? Mi történik egy pálcikával, ha elindul? Hova jut? Kikkel találkozik? Pálcikának sok rokona, barátja van: a ropi, a kötőtű, a fogpiszkáló vagy a szívószál bár mind hasonlók Pálcikához, de Pálcika csak egy van. Neki viszont számtalan mesélnivalója akad Daru Dénesről, Gyuszi Nyusziról, a Szalonna Rablókról vagy éppen a rettenetes Fűrész úrról. Darvasi László meséiben Pálcika újra és újra útnak indul, hogy megismerje a világot, de a világ is megismeri őt. A nagysikerű “Trapiti” meseregények után Darvasi László Pálcika-történeteivel Koncz Tímea játékos illusztrációival együtt- most az egész család megtudhatja: milyen Pálcika szerint a világ. [/limit_content]

A Pálcika című könyv egy 2012-ban megjelent, 118 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Darvasi László írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631429961 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Darvasi László: Pálcika egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Darvasi László: Pálcika PDF, Pálcika PDF letöltés, Darvasi László: Pálcika ePUB, Pálcika ePUB letöltés, Darvasi László: Pálcika Mobi, Pálcika Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Darvasi László további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

118 oldalas könyvek

9789631429961 ISBN-számú könyvek

Összes könyv