Danny Bain: Danny mesél – Ez nem az apu hangja

Danny Bain könyve: Danny mesél - Ez nem az apu hangja | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kötetben 3 mese található, az első egy tanzániai népmese, melynek hőse a bátor Kitendzsi, aki megmenti családját a furfangos boszorkánytól. Ezt követi egy magyar népmese átirata a gonosz varázslat miatt madárként élő Szalakóta hercegnőről. A harmadik történetet Danny Bain írta a sivatagban élő Szaszumáról, aki sok megpróbáltatás árán kideríti, honnan fúj a sivatagi szél, és végül a boldogságot is megtalálja. [/limit_content]

A Danny mesél – Ez nem az apu hangja című könyv egy Betűtészta Kiadó-ban megjelent, 56 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek Kortárs mesék Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Danny Bain írt és a Betűtészta Kiadó adja ki a 9786155587016 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Danny Bain: Danny mesél – Ez nem az apu hangja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Danny Bain: Danny mesél – Ez nem az apu hangja PDF, Danny mesél – Ez nem az apu hangja PDF letöltés, Danny Bain: Danny mesél – Ez nem az apu hangja ePUB, Danny mesél – Ez nem az apu hangja ePUB letöltés, Danny Bain: Danny mesél – Ez nem az apu hangja Mobi, Danny mesél – Ez nem az apu hangja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Danny Bain további könyvei

Betűtészta Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek Kortárs mesék Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék Mesekönyvek kategóriájú könyvek

Betűtészta Kiadó-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9786155587016 ISBN-számú könyvek

Összes könyv