Daniela Strau?: Kerti madarak életnagyságban

Daniela Strau? könyve: Kerti madarak életnagyságban | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

[limit_content length=”400″] A kerti madarak címszó alatt olyan madárfajokat mutat be a könyv, amelyek rendszeresen kertekben költenek, vagy itt keresnek élelmet és védelmet. A hatvan kerti madarat három méretcsoportba osztja a szerző: 10 faj akkora vagy kisebb, mint egy kékcinege, 31 faj felel meg nagyjából egy veréb méretének és 19 faj olyan nagy vagy nagyobb, mint egy rigó. A csoportokon belül a méret és a rokonság alapján rendezi a fajokat. A legtöbb madárfajt teljes egészében mutatja be, a nagyobbakból csak egy részlet látható életnagyságban, de ilyenkor az egész madár kisebb méretű képe egészíti ki a bemutatást. Ezzel a természetkalauzzal még egyszerűbb megismerni és meghatározni a madarakat. Így biztosan nem tévesztjük össze őket! [/limit_content]

A Kerti madarak életnagyságban című könyv egy 2015-ban megjelent, 112 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Madarak kategóriájú könyv, melyet Daniela Strau? írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155178801 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Daniela Strau?: Kerti madarak életnagyságban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Daniela Strau?: Kerti madarak életnagyságban PDF, Kerti madarak életnagyságban PDF letöltés, Daniela Strau?: Kerti madarak életnagyságban ePUB, Kerti madarak életnagyságban ePUB letöltés, Daniela Strau?: Kerti madarak életnagyságban Mobi, Kerti madarak életnagyságban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Daniela Strau? további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Madarak kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9786155178801 ISBN-számú könyvek

Összes könyv