Daniela Drescher: Gyere velem a sellők birodalmába!

Daniela Drescher könyve: Gyere velem a sellők birodalmába! | könyv borító

[limit_content length=”400″] A vízi lények birodalmában rengeteg felfedeznivaló vár ránk: szitakötők, madarak, szalamandrák, halak és békák éldegélnek itt. Körülöttük láthatatlanul elrejtőzve hableányok, vízitündérek, szirének és törpék játszadoznak. A törpék és tündérek világának felfedezése után Daniela Drescher világszerte ismert gyönyörű rajzaival ismét kalandra hív minket a természeti lények csodás világába. [/limit_content]

A Gyere velem a sellők birodalmába! című könyv egy 2016-ban megjelent, 18 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Daniela Drescher írt és a Casparus Kiadó adja ki a 9786158043441 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Daniela Drescher: Gyere velem a sellők birodalmába! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Daniela Drescher: Gyere velem a sellők birodalmába! PDF, Gyere velem a sellők birodalmába! PDF letöltés, Daniela Drescher: Gyere velem a sellők birodalmába! ePUB, Gyere velem a sellők birodalmába! ePUB letöltés, Daniela Drescher: Gyere velem a sellők birodalmába! Mobi, Gyere velem a sellők birodalmába! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Daniela Drescher további könyvei

Casparus Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

18 oldalas könyvek

9786158043441 ISBN-számú könyvek

Összes könyv