Daniel Wallace: Star Wars – Hajógyár

Daniel Wallace könyve: Star Wars - Hajógyár | könyv borító

[limit_content length=”400″] Építsd meg a Millennium Falcont, egy TIE-vadászt és Kylo Ren kompját!A Star Wars galaxisában, ha az egyik bolygóról a másikra szeretnél utazni, szükséged lesz egy űrhajóra. A Hajógyár lapjain számos érdekességet, tényt ismerhetsz meg több űrhajóról is. Ám ebben a kiadványban nemcsak szemet gyönyörködtető képekkel és kevéssé ismert adatokkal találkozhatsz, hanem sablonok segítségével akár meg is építheted a saját hajóidat! Nincs más dolgod, mint kipattintani a könyvben található sablonokat, követni az instrukciókat, és indulhat a hajtogatás!A könyv nem tartalmazza a világítótestet! [/limit_content]

A Star Wars – Hajógyár című könyv egy 2016-ban megjelent, 32 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Daniel Wallace írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9786155633294 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Daniel Wallace: Star Wars – Hajógyár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Daniel Wallace: Star Wars – Hajógyár PDF, Star Wars – Hajógyár PDF letöltés, Daniel Wallace: Star Wars – Hajógyár ePUB, Star Wars – Hajógyár ePUB letöltés, Daniel Wallace: Star Wars – Hajógyár Mobi, Star Wars – Hajógyár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Daniel Wallace további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9786155633294 ISBN-számú könyvek

Összes könyv