Dalos Margit: Napéjegyenlőség

Dalos Margit könyve: Napéjegyenlőség | könyv borító

[limit_content length=”400″] A soproni írónő novellagyűjteménye mélyíti és kiteljesíti egyedi, álmokkal és érzéki leírásokkal telített prózavilágát. Novelláinak hangulata és hangvétele változatos: a gyermekkori dunai fürdőzések kalandjaitól az elvesztett mókusszőr ecseten, a kis-iskolákba is betüremkedő politikán át a felnőtté váló óvónő álmaiig. Új kötetében számos meglepő, egyedi és sajátságos szépprózai helyzet tárul elénk. Az olvasó belekóstolhat a nakonxipáni pörköltszaftba, és feleleveníthet egy rég nem látott filmet is.Ugyan nosztalgikus elemek szövik át prózavilágát, de sohasem ködös múltba-révedést teremt. Kőkemény poétikájú, áradó, sosem könnyű, pontos mondatokat ír. Ahogyan ő maga ars poetica-szerűen jellemzi is beszédhelyzetét: Szeretnék egy földön túli, meghittebb cinkosságot hát tántoríthatatlanul mondom, mondom. [/limit_content]

A Napéjegyenlőség című könyv egy 2015-ban megjelent, 240 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Dalos Margit írt és a Kortárs Kiadó adja ki a 9789639985858 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dalos Margit: Napéjegyenlőség egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dalos Margit: Napéjegyenlőség PDF, Napéjegyenlőség PDF letöltés, Dalos Margit: Napéjegyenlőség ePUB, Napéjegyenlőség ePUB letöltés, Dalos Margit: Napéjegyenlőség Mobi, Napéjegyenlőség Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dalos Margit további könyvei

Kortárs Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789639985858 ISBN-számú könyvek

Összes könyv