Czobor Zsuzsa: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás

Czobor Zsuzsa, Horlai György könyve: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul - alapszint - 3. kiadás | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Lopva angolul egy három részből álló angol nyelvkönyvcsalád, melynek 3/1, 3/2, 3/3-as kötete egy detektívtörténet segítségével a teljesen kezdő szintről a középfok előtti (preintermediate) szintig készíti fel a nyelvtanulókat. A három könyv nyelvtani anyagát egy negyedik, a Nyelvtani összefoglaló kapcsolja egységbe. A 3/1-es kötet kezdőknek készült. A leckék utasításai és a nyelvtani magyarázatok magyar nyelvűek. Minden kötet végén angol-magyar szójegyzék, valamint a gyakorlatok megoldásai találhatók. [/limit_content]

A Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás című könyv egy 2018-ban megjelent, 220 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet Czobor Zsuzsa, Horlai György írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631365474 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Czobor Zsuzsa, Horlai György: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Czobor Zsuzsa, Horlai György: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás PDF, Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás PDF letöltés, Czobor Zsuzsa, Horlai György: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás ePUB, Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás ePUB letöltés, Czobor Zsuzsa, Horlai György: Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás Mobi, Angol nyelvkönyv 3/2.- Lopva angolul – alapszint – 3. kiadás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Czobor Zsuzsa, Horlai György további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

220 oldalas könyvek

9789631365474 ISBN-számú könyvek

Összes könyv