Cziglécki Gábor: Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok

Cziglécki Gábor könyve: Gerincbetegek kézikönyve - Fájó kérdések, segítő válaszok | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv célja a gerinc megbetegedéseivel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, a betegek ismeretanyagának bővítése, mely hozzájárulhat a teljes testi és lelki gyógyuláshoz. Bemutatásra kerülnek a gyakoribb gerincbetegségek okai, tünetei, diagnosztikai és kezelési lehetőségei. Hasznos tanácsok olvashatóak, hogy milyen jelekre érdemes odafigyelni a gerincfájdalmak jelentkezése esetén, valamint milyen teendők vannak, akár konzervatív (nem műtéti), akár műtéti kezelésre kerül sor. [/limit_content]

A Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok című könyv egy 2018-ban megjelent, 156 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Cziglécki Gábor írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632266664 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cziglécki Gábor: Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cziglécki Gábor: Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok PDF, Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok PDF letöltés, Cziglécki Gábor: Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok ePUB, Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok ePUB letöltés, Cziglécki Gábor: Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok Mobi, Gerincbetegek kézikönyve – Fájó kérdések, segítő válaszok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cziglécki Gábor további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

156 oldalas könyvek

9789632266664 ISBN-számú könyvek

Összes könyv