Czernák Eszter: Sári és Berci otthon

Czernák Eszter könyve: Sári és Berci otthon | könyv borító

[limit_content length=”400″] Sári és Berci sosem unatkozik! Ha esik, ha fúj, Sári, Berci és anya mindig kitalál valami jó játékot: hol játékkonyhát építenek közösen – persze apával együtt -, hol autószerelő műhely lesz a konyhából, hol beöltöznek kalóznak és török pasának. A legkisebbek mindennapjai köszönnek vissza derűs történeteikben: hiszen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat: nem kell más, csak együtt lenni! [/limit_content]

A Sári és Berci otthon című könyv egy 2019-ban megjelent, 65 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Czernák Eszter írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634104018 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Czernák Eszter: Sári és Berci otthon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Czernák Eszter: Sári és Berci otthon PDF, Sári és Berci otthon PDF letöltés, Czernák Eszter: Sári és Berci otthon ePUB, Sári és Berci otthon ePUB letöltés, Czernák Eszter: Sári és Berci otthon Mobi, Sári és Berci otthon Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Czernák Eszter további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

65 oldalas könyvek

9789634104018 ISBN-számú könyvek

Összes könyv