Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja

könyve: Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja | könyv borító

[limit_content length=”400″] 2018. augusztus 18-án Csíksomlyón monumentális szabadtéri előadásként mutatták be Vidnyánszky Attila rendezésében a Csíksomlyói passiót. A bemutató a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója volt, de sokkal több, mint egy színházi előadás szabadtéri feldolgozása.Az MMA Kiadó gondozásában megjelenő szép kiállítású album többféle aspektusból idézi meg a monumentális vállalkozást. Az erdélyi ünnepi előadásból vett szemelvények, a Berecz András által összeállított archaikus mesék és énekek mellett olvashatunk majd tanulmányt a ferences iskoladrámákról, és természetesen megszólalnak az előadás főbb alkotói is. Vidnyánszky Attila rendező és Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető, koreográfus vall arról, miért jelent mérföldkövet a pályájukon ez a grandiózus előadás. Olvashatunk interjúkat a szereplő színészekkel, élményszerű beszámolókat a székelyföldi táncosokkal.Aki kézbe veszi a könyvet, gyönyörű fényképeken megcsodálhatja azt is, hogyan állt össze ez a nagyszabású produkció. A Prima Primissima díjas Benkő Imre és a Nemzeti Színház fotósa, Eöri Szabó Zsolt exkluzív képei segítenek felidézni mindazt, amit 25 ezer ember a helyszínen átélt. [/limit_content]

A Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja című könyv egy 2018-ban megjelent, 224 oldalból álló, Film és színház, Művészet kategóriájú könyv, melyet írt és a MMA Kiadó adja ki a 9786155869198 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja PDF, Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja PDF letöltés, : Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja ePUB, Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja ePUB letöltés, : Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja Mobi, Csíksomlyói passió – Egy színházi előadás zarándokútja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

MMA Kiadó kiadó további könyvei

Film és színház, Művészet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9786155869198 ISBN-számú könyvek

Összes könyv