Csigó László: A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez

Csigó László, Hargitai György könyve: A D-vitamin-csoda - Receptek az egészséges élethez | könyv borító

[limit_content length=”400″] A D-vitamin a Nap vitaminja – mindannyian hallottuk már ezt a kifejezést, abba azonban nem gondolunk bele, hogy a hidegebb, őszi-téli időszakban egyre kevesebb napfény ér bennünket, ezáltal D-vitamin-szintünk jelentősen csökkenhet. Ha nem pótoljuk megfelelően a hiányát, gyermekkorban csontfejlődési zavarok, a felnőtteknél fáradtság, álmatlanság, izomgyengeség, étvágytalanság, fogromlás, mészhiány vagy akár csontlágyulás is jelentkezhet. A gyógyító szakács sorozatunk legújabb kötetében mesterszakácsunk erre a problémára kínál megoldást. Receptjeit olyan alapanyagokból állította össze, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak D-vitamint, ilyen például a lazac, a tonhal, a makréla, a szardínia, a gombák, a tojás, a különböző tejtermékek és a máj. A receptek elkészítésével nemcsak ínycsiklandozó ételeket varázsolhatunk az asztalra, de rendszeres fogyasztásukkal elősegítjük szervezetünk D-vitamin-szükségletének kielégítését.Jó főzést és jó egészséget kívánunk! [/limit_content]

A A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez című könyv egy 2015-ban megjelent, 80 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Csigó László, Hargitai György írt és a I.P.C. Könyvek Kft. adja ki a 9789636355197 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csigó László, Hargitai György: A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csigó László, Hargitai György: A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez PDF, A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez PDF letöltés, Csigó László, Hargitai György: A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez ePUB, A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez ePUB letöltés, Csigó László, Hargitai György: A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez Mobi, A D-vitamin-csoda – Receptek az egészséges élethez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csigó László, Hargitai György további könyvei

I.P.C. Könyvek Kft. kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789636355197 ISBN-számú könyvek

Összes könyv