Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék

Csépes Árpád könyve: Dobozba zárt mesék | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A mesekönyv többnyire téli és tanulságos történeteket tartalmaz. Szó van benne szánkóversenyről, hóember építésről és a karácsonnyal kapcsolatos örömökről. A mesékben szereplő tárgyak emberi tulajdonságokkal bírnak, és a kialakuló konfliktusok zárásaként mindig barátságok szövődnek, és így közösen valósítják meg álmaikat. [/limit_content]

A Dobozba zárt mesék című könyv egy 2017-ban megjelent, 70 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Csépes Árpád írt és a Garbo Kiadó adja ki a 9786155007934 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék PDF, Dobozba zárt mesék PDF letöltés, Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék ePUB, Dobozba zárt mesék ePUB letöltés, Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék Mobi, Dobozba zárt mesék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csépes Árpád további könyvei

Garbo Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

70 oldalas könyvek

9786155007934 ISBN-számú könyvek

Összes könyv