Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.): Hóember

Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.) könyve: Hóember | könyv borító

[limit_content length=”400″] A hóember alakú könyvecske egy vidám téli napot mutat be. Fehér csodaországra ébrednek a gyerekek, hóembert építenek, felöltöztetik, vidáman játszanak. A színes képekhez rövid szövegek tartoznak.A szép kivitelezésű könyv felkelti a gyerekek érdeklődését. A gazdag, színes képanyag bemutatja az évszak jellemzőit, tél örömeit. [/limit_content]

A Hóember című könyv egy 2009-ban megjelent, 10 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyv, melyet Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.) írt és a OKTKER-Nodus Kiadó Kft. adja ki a 9789634413783 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.): Hóember egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.): Hóember PDF, Hóember PDF letöltés, Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.): Hóember ePUB, Hóember ePUB letöltés, Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.): Hóember Mobi, Hóember Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csepelyné Kovács Erzsébet (Szerk.) további könyvei

OKTKER-Nodus Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

10 oldalas könyvek

9789634413783 ISBN-számú könyvek

Összes könyv