Csehy Zoltán: Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei

Csehy Zoltán, Polgár Anikó könyve: Illatos kenőcsök háza - A középkori latin költészet gyöngyszemei | könyv borító

[limit_content length=”400″] A középkori latin költészet gyöngyszemei – Csehy Zoltán és Polgár Anikó fordításában, színes illusztrációkkal. [/limit_content]

A Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei című könyv egy 2012-ban megjelent, 128 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet Csehy Zoltán, Polgár Anikó írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9788081016196 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csehy Zoltán, Polgár Anikó: Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csehy Zoltán, Polgár Anikó: Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei PDF, Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei PDF letöltés, Csehy Zoltán, Polgár Anikó: Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei ePUB, Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei ePUB letöltés, Csehy Zoltán, Polgár Anikó: Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei Mobi, Illatos kenőcsök háza – A középkori latin költészet gyöngyszemei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csehy Zoltán, Polgár Anikó további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Klasszikus kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9788081016196 ISBN-számú könyvek

Összes könyv