Csák Erika: Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János

Csák Erika könyve: Prága - Hangos Útikönyv - Útitársunk: Bán János | könyv borító

[limit_content length=”400″] Új útikönyvsorozatunk egyedülálló a magyar, sőt a nemzetközi könyvpiacon is: a 64 oldalas, színes kötetekhez saját idegenvezetőt mellékelünk! A bemutatott város idegenforgalmi szempontból fontos részeit áttekintő, valamint az alapvető turisztikai információkat (szokások, fesztiválok, szállások, vendéglátóhelyek stb.) felsoroló, térképekkel és fotókkal illusztrált könyvhöz többórányi MP3 formátumú hangfelvétel tartozik, melyben neves színészek vezetnek végig a legszebb látnivalók útvonalain. A Prága című útikönyv a cseh főváros öt történelmi negyedén kalauzol végig az exkluzív kiállítású minialbum lapjain, valamint a cd-melléklet 220 perces hangfelvételén Bán János hangjával. A cd további 50 színes fotót és gazdag webes linkgyűjteményt is tartalmaz. [/limit_content]

A Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János című könyv egy 2007-ban megjelent, 64 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Csák Erika írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630955997 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csák Erika: Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csák Erika: Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János PDF, Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János PDF letöltés, Csák Erika: Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János ePUB, Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János ePUB letöltés, Csák Erika: Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János Mobi, Prága – Hangos Útikönyv – Útitársunk: Bán János Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csák Erika további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789630955997 ISBN-számú könyvek

Összes könyv