Csájiné Knézics Anikó: Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez

Csájiné Knézics Anikó könyve: Gyöngyi gyöngysora - Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Gyöngyi gyöngysora című kötet és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény hat nyelvtani jelenség – az ábécérend, az ikes igék, az igekötők, a jelzők, az eldöntendő kérdések és toldalékos főnevek helyes használatával foglalkozik. Bosnyák Viktória könyve önmagában is ideális a témák gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény – a mesegyűjtemény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként – az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. [/limit_content]

A Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez című könyv egy 2018-ban megjelent, 40 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Csájiné Knézics Anikó írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634860310 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csájiné Knézics Anikó: Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csájiné Knézics Anikó: Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez PDF, Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez PDF letöltés, Csájiné Knézics Anikó: Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez ePUB, Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez ePUB letöltés, Csájiné Knézics Anikó: Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez Mobi, Gyöngyi gyöngysora – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csájiné Knézics Anikó további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789634860310 ISBN-számú könyvek

Összes könyv