Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját

Cressida Cowell könyve: Így neveld a sárkányodat 9. - Így lopd el egy sárkány kardját | könyv borító

[limit_content length=”400″] III. HABLATY HARÁKOLÓ HARALD nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Rossz idők járnak a Barbár-szigetvilágra – mintha átok ülne a világon!Vajon meg tudja Hablaty őrizni a kardját? El tud fojtani egy sárkánylázadást? És meg tudja akadályozni, hogy Alvin legyen Mégvadabbnyugat következő Királya?”Aki még nem fedezte fel magának Hablatyot, az a kortárs gyermekirodalom egyik legnagyszerűbb történetéből maradt ki.”GUARDIAN [/limit_content]

A Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját című könyv egy 2017-ban megjelent, 400 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Cressida Cowell írt és a DAS könyvek adja ki a 9786158041782 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját PDF, Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját PDF letöltés, Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját ePUB, Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját ePUB letöltés, Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját Mobi, Így neveld a sárkányodat 9. – Így lopd el egy sárkány kardját Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cressida Cowell további könyvei

DAS könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

400 oldalas könyvek

9786158041782 ISBN-számú könyvek

Összes könyv