Corinna Kastl-Breitner: Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők

Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel könyve: Férfiak kötöttben - Modellek és kiegészítők | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Természetes, hogy a nők a hozzájuk közel állókat kényelmes, szép holmikba kívánják öltöztetni. Könyvünk segítséget nyújt ehhez: mellények, pulóverek, különféle kiegészítők és ötletes apróságok bemutatásával és elkészítésük leírásával. Egy iPod-tok megkötéséhez egy este is elegendő, egy érdekes mintával díszített sál is kész van pár nap alatt, egy kellemes, sportos pulóver egy kicsivel több türelmet igényel. Segít a könyv abban is, hogy mikor milyen anyaggal (gyapjú-, alpaka-, selyem-, pamutfonal) célszerű dolgozni. A tél sosem marad el, mindig időszerű, hogy ne csak szeretettel gondoljunk a szívünkhöz közel állókra, de meleg holmival is gondoskodjunk róluk.A tartalomból:KötőiskolaModellekCsavaros észjárásúaknak – Csavart mintás garbópulóverKószálóknak – Keki színű, cipzáras, kapucnis pulóverPénztárca szórakozottaknak – Ujjatlan kesztyű cipzáras zsebbelTrendi kiegészítő – CsősálTermészetimádóknak – Olajzöld, sálgalléros pulóverSokoldalúan használható – Szövött mintás, kámzsagalléros pulóverSportos alkatúaknak – Galléros pulóverBohém fiataloknak – Patentos kardigánGyűjtögetőknek – ÖvtáskaSzínes egyéniségeknek – Rombuszmintás, csíkos pulóverKávéimádóknak – Melegen tartóTipp-topp megjelenésűeknek – Melírozott mellényHidegben is kocogóknak – Sapka – Norvég mintás pulóverSzószaporítóknak – MobiltokZenerajongóknak – Zsebes sál iPodhoz és MP3-hozA téli sportok kedvelőinek – Sapka és sálStílusosan öltözködőknek – Zöld mellényŐszi sétára – Földszínekben pompázó csősálNetfüggőknek – TablettokA sportok szerelmeseinek – Csíkos pulóver cipzáras nyakkalRomantikusoknak – Melírozott pulóver csavart mintávalA klasszikus stílus kedvelőinek – Cikcakkmintás pulóver [/limit_content]

A Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők című könyv egy 2016-ban megjelent, 76 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784489 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel: Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel: Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők PDF, Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők PDF letöltés, Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel: Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők ePUB, Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők ePUB letöltés, Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel: Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők Mobi, Férfiak kötöttben – Modellek és kiegészítők Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Corinna Kastl-Breitner, Sabine Abel további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

76 oldalas könyvek

9789632784489 ISBN-számú könyvek

Összes könyv