Colin Harrison: Robbanás

Colin Harrison könyve: Robbanás | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az új, thriller-elemekkel teli regény Charlie Ravich történetét meséli el, aki túlélte a vietnami háború poklát. Szabadulása után új életet kezdett, sikeres üzletemberré küzdötte fel magát. Belebotlik Christina Melissa Williamsbe, aki korábban egy rablóbanda vezérének barátnője volt, és börtönből szabadulásakor a gengszterfőnöktől ellopott vagyon várja. Christinát persze üldözik a gengszterfőnök emberei, de ő kisiklik üldözői markából, viszont a szerelemtől elvakult Charlie besétál a gengszterek csapdájába, és következik a nagy leszámolás. [/limit_content]

A Robbanás című könyv egy 2001-ban megjelent, 397 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Colin Harrison írt és a Athenaeum 2000 Könyvkiadó Kft. adja ki a 9789639261211 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Colin Harrison: Robbanás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Colin Harrison: Robbanás PDF, Robbanás PDF letöltés, Colin Harrison: Robbanás ePUB, Robbanás ePUB letöltés, Colin Harrison: Robbanás Mobi, Robbanás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Colin Harrison további könyvei

Athenaeum 2000 Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

397 oldalas könyvek

9789639261211 ISBN-számú könyvek

Összes könyv