Clare Boylan: Emma Brown

Clare Boylan, Charlotte Brontë könyve: Emma Brown | könyv borító

[limit_content length=”400″] Amikor Charlotte Brontë 1855-ben meghalt, már megírta új regényének két fejezetét, mely egy titokzatos leányról szól, és az írónő legnagyszerűbb művének ígérkezik a Jane Eyre óta. Csaknem 150 évvel később, Clare Boylan visszatér e figyelemreméltó töredékhez, és korabeli hangulatot megidéző, rejtélyes, lebilincselően izgalmas és fordulatokkal teli történetet varázsol belőle.Amikor Conway Fitzgibbon megérkezik Fuschia Lodge-ba leányával, Matildával, Miss Wilcox nem is örülhetne jobban. A növendékekben nem túlságosan bővelkedő leányiskola tárt karokkal várja az új tanítványokat, kivált az olyan leányt, aki elegáns ruhát visel, és egy “talpig úriember” apával büszkélkedhet. Ám ahogy közeleg a karácsony, és Miss Wilcox értesíti a növendékek szüleit a szünidei tudnivalókról, villámcsapásként éri a felismerés: Conway Fitzgibbon, és hátrahagyott címe nem létezik. Akkor kicsoda Matilda? Mivel Miss Wilcox képtelen információt kiszedni a leányból, így egy helyi ügyvédre, Mr. Ellinre, és egy fiatal özvegyre, Isabel Chalfontra hárul a feladat, hogy kiderítsék az igazságot. Felfedezésük nyomán olyan történetbe csöppennek, mely a XIX. századi Anglia magasságaiba és mélységeibe vezet, s kíváncsi, vizsgálódásnak induló nyomozásuk végül örökre megváltoztatja mindnyájuk életét… Clare Boylan csodálatos művet alkotott; e regény Charlotte Brontë-nak megadta a tiszteletet, neki pedig meghozta a sikert.Nina Bawden [/limit_content]

A Emma Brown című könyv egy 2017-ban megjelent, 358 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet Charlotte Brontë, Clare Boylan írt és a Lazi Kiadó adja ki a 9789632670515 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Charlotte Brontë, Clare Boylan: Emma Brown egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Charlotte Brontë, Clare Boylan: Emma Brown PDF, Emma Brown PDF letöltés, Charlotte Brontë, Clare Boylan: Emma Brown ePUB, Emma Brown ePUB letöltés, Charlotte Brontë, Clare Boylan: Emma Brown Mobi, Emma Brown Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Charlotte Brontë, Clare Boylan további könyvei

Lazi Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Klasszikus kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

358 oldalas könyvek

9789632670515 ISBN-számú könyvek

Összes könyv