Christine Ettrich: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez

Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt könyve: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek - Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez | könyv borító

[limit_content length=”400″] A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD, vagyis Attetion Deficit Hyperactivity Disorder) évről évre több gyereket érint. A könyvben egy rövid elméleti áttekintést követően több teszt is segíti a diagnózis felállítását, a megfelelő terápia megtalálása ugyanis az első és legfontosabb lépés az ADHD kezeléséhez. A szenzoros integrációs gyógymóddal például az agyi működést lehet fejleszteni, a homeopátia a test öngyógyító képességét erősíti, ha pedig az étrendterápiát választja az olvasó és a szakember, akkor egy tucat gondosan összeállított recept közül válogathat a kötet mellékletében. Gyermeke közérzetét azonban nemcsak a terápia befolyásolja és alakítja, hanem mindenekelőtt a nevelés, a mozgás, a játék és a társas kapcsolatok. A szerzőpáros részletesen foglalkozik ezekkel a témákkal is.Christine Ettrich a gyermek- és ifjúsági pszichiátria, a pszichoterápia és a pszichoszomatika professzora. Egy évtizeden át vezette a Lipcsei Egyetem gyermek- és ifjúsági pszichiátriai klinikáját és csaknem 30 esztendeje foglalkozik hiperaktív és figyelemhiányos gyermekekkel.Monika Murphy-Witt publicistaként több könyvet írt az egészséges életmód és a nevelés témakörében. Hosszabb ideje foglalkozik az észlelés zavaraival, mivel egyik gyermeke maga is érintett ebben a rendellenességben. [/limit_content]

A A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez című könyv egy 2014-ban megjelent, 168 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631196160 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez PDF, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez PDF letöltés, Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez ePUB, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez ePUB letöltés, Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt: A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez Mobi, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek – Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Christine Ettrich, Monika Murphy-Witt további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789631196160 ISBN-számú könyvek

Összes könyv