Christina Kuhn: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU

Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme könyve: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU | könyv borító

[limit_content length=”400″] A studio d a NAT 2012 és az új kerettantervek szerint átdolgozott háromkötetes, kezdő szintről induló és fiataloknak szóló multimédiás nyelvkönyvcsalád, mely pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakerethez A1-től B1 szintig, így segítve a tanulókat a középszintű érettségire, valamint a Zertifikat Deutsch elnevezésű, B1-es nyelvvizsgára való felkészülésben. Európa egyik legnépszerűbb német nyelvkönyvét, a studio d-t, a Goethe Intézet is ajánlja tanulóinak. A tankönyvcsalád első kötete most új, átdolgozott kiadásban, kibővített tartalommal jelenik meg. A tankönyv 12 leckéjének témái egymásra épülve bővülnek, egyszerre fejlesztve a tanuló nyelvtani ismereteit és szókincsét. A megújult tankönyvben magyar nyelvű leckenyitó és leckevégi összefoglaló, tanulási tippek és fejezetenként egy-egy oldal tanulói szójegyzék segíti a tanulást; országismereti tudásukat és digitális kompetenciájukat a tanulók az új “Idee!” keresőfeladatok segítségével bővíthetik. Valamennyi fejezet egy-egy projektfeladattal zárul, amelyek alkalmat adnak önálló és kreatív csoportmunkára. A studio d korábbi kiadásaihoz képest a munkafüzeti részek fejezetenként egy oldallal több feladatot tartalmaznak, melyek elsősorban az újonnan tanult szókincs és a nyelvtani szerkezetek rögzülését, gyakorlását és alkalmazását segítik. A könyvhöz mellékelt audio CD-n megtalálja a munkafüzeti rész hanganyagait és a Station című fejezetek hangtani gyakorlatait. A tankönyvcsalád számos kiegészítője segíti a német nyelv elsajátítását. [/limit_content]

A studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU című könyv egy 2013-ban megjelent, 292 oldalból álló, Német, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme írt és a Maxim Könyvkiadó Kft. adja ki a 9789632612478 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU PDF, studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU PDF letöltés, Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU ePUB, studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU ePUB letöltés, Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme: studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU Mobi, studio d A1 Kurs- und Übungsbuch NEU Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme további könyvei

Maxim Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Német, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

292 oldalas könyvek

9789632612478 ISBN-számú könyvek

Összes könyv