Chris Kresser: Paleolit kódolás személyre szabva

Chris Kresser könyve: Paleolit kódolás személyre szabva | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A paleolit életmód elvein alapuló, hatékony és praktikus módszer egyéni igényekhez igazítva! A paleolit mozgalom töretlen népszerűségnek örvend szerte a világon. Mindez annak köszönhető, hogy egyre többen bizonyosodnak meg róla: egészségünk megőrzésének egyik leghatékonyabb módja, ha szem előtt tartjuk, milyen életmódot éltek vadászó-gyűjtögető elődeink. De mi történik, ha nehézségek merülnek fel? Ha megáll a súlycsökkenés, megcsappan az energiánk, vagy egyszerűen nem bírjuk tovább, hogy bizonyos ételeket végleg kerülnünk kell? Minden áron követnünk kell a szigorú kőkori étrendet? A Paleolit kódolás személyre szabva című könyvében Chris Kresser olyan háromlépéses programot mutat be, amelyet mindenki a saját életstílusához, testalkatához, genetikai felépítéséhez és egyéni szükségleteihez alakíthat. Az újraindítás, az újjáépítés és a frissítés személyre szabható módszere azoknak is segítséget nyújt, akik szív- és érrendszeri betegségben szenvednek, magas a vérnyomásuk, pajzsmirigy-működési zavaraik vagy emésztési problémáik vannak. A kötet egy hétnapos étkezési tervet, ízletes, tápláló ételek receptjeit és egyszerű, de hatékony jó tanácsokat is kínál az olvasónak. Megtudhatjuk, hogyan lehet helyreállítani a belek és az immunrendszer egészséges működését, hogyan semlegesíthetők a szervezetünkbe kerülő méreganyagok, mely zsírok fogyaszthatók korlátozás nélkül és melyek a legegészségesebb fehérjeforrások. Hatékony segítséget kapunk a fogyáshoz, betegségmegelőzéshez, és ahhoz, hogy fittek és egészségesek maradjunk! [/limit_content]

A Paleolit kódolás személyre szabva című könyv egy 2014-ban megjelent, 400 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Chris Kresser írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155235955 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Chris Kresser: Paleolit kódolás személyre szabva egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Chris Kresser: Paleolit kódolás személyre szabva PDF, Paleolit kódolás személyre szabva PDF letöltés, Chris Kresser: Paleolit kódolás személyre szabva ePUB, Paleolit kódolás személyre szabva ePUB letöltés, Chris Kresser: Paleolit kódolás személyre szabva Mobi, Paleolit kódolás személyre szabva Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Chris Kresser további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

400 oldalas könyvek

9786155235955 ISBN-számú könyvek

Összes könyv