Chris Higgins: Bolondos családom nem fér a bőrébe

Chris Higgins könyve: Bolondos családom nem fér a bőrébe | könyv borító

[limit_content length=”400″] Elkezdődött egy újabb év a suliban!Anyu hasában egyre nagyobb a kistesóm, miközben a család lassan a karácsonyra készülődik. Össze kell állítani a kívánságlistákat és be kell csomagolni az ajándékokat. De mi történik, ha egy minden képzeletet felülmúló ünnepi ajándék érkezik? [/limit_content]

A Bolondos családom nem fér a bőrébe című könyv egy 2017-ban megjelent, 136 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Chris Higgins írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634034827 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Chris Higgins: Bolondos családom nem fér a bőrébe egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Chris Higgins: Bolondos családom nem fér a bőrébe PDF, Bolondos családom nem fér a bőrébe PDF letöltés, Chris Higgins: Bolondos családom nem fér a bőrébe ePUB, Bolondos családom nem fér a bőrébe ePUB letöltés, Chris Higgins: Bolondos családom nem fér a bőrébe Mobi, Bolondos családom nem fér a bőrébe Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Chris Higgins további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789634034827 ISBN-számú könyvek

Összes könyv