Chris Crowley- Henry S. Lodge: Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is

Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD könyve: Minden évvel fiatalabb - Edzőkönyv - Légy edzett és szexi 50 fölött is | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bizonyított tény, hogy a mozgás frissen és fiatalosan tart, sőt a betegségek jó része is megelőzhető vele. Ez a könyv nemcsak abban segít, hogyan kezdj el mozogni, de konkrét módszert és gyakorlatokat is kínál, hogy mindez rendszeressé válhasson az életedben.Bemutatja, miként kell helyesen edzened. Mennyi bemelegítő és mennyi erősítő gyakorlatot végezz? Hogyan számold ki a pulzusszámodat? Hogyan tartsd karban az ízületeidet úgy, hogy közben ne terheld túl őket? Bill Fabrocini fizioterapeuta gyakorlatait szemléltető ábrák és lépésről lépésre leírt utasítások segítségével sajátíthatod el.Chris Crowley (1934) nyugdíjas ügyvéd, rendszeresen síel, vitorlázik, kerékpározik és teniszezik. Amerika-szerte tart előadásokat forradalmi egészségprogramjáról.Henry S. Lodge, M. D., a Columbia Egyetem Orvosi Központjának professzora, geriáter szakorvos, a preventív orvostudomány specialistája. [/limit_content]

A Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is című könyv egy 2017-ban megjelent, 182 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD írt és a Park Kiadó adja ki a 9789633553329 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD: Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD: Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is PDF, Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is PDF letöltés, Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD: Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is ePUB, Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is ePUB letöltés, Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD: Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is Mobi, Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv – Légy edzett és szexi 50 fölött is Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Chris Crowley- Henry S. Lodge, MD további könyvei

Park Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

182 oldalas könyvek

9789633553329 ISBN-számú könyvek

Összes könyv