Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához

Cesar Millan könyve: Rövid útmutató a boldog kutyához | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Cesar Millan kurzusa kutyatulajdonosok és kezdő oktatók számáraCsatlakozzon Cesarhoz, és legyen a saját falkájának vezére!Ismerje meg és alkalmazza a 98 alapvető módszert e témákban:- A kutyapszichológia alapjai- Ösztönös viselkedési formák- Az egyensúly és a határok megteremtése- A gyakori neveletlen viselkedési formák kezelése- A megfelelő kutya kiválasztása- Hogyan segíthetünk kutyánknak alkal­mazkodni az élet változásaihoz?A szerzőről:A National Geographic csatorna sztárja az Egyesült Államokban a legkeresettebb kutyaviselkedési szakember, kutyapszichológus. Módszerét világszerte elismerik és követik. Los Angeles mellett alapította meg az amerikai Kutyapszichológiai Központot, ahol szemináriumokat tart, valamint létrehozta a Cesar Millan Alapítványt, amely nemcsak állatmentéssel és rehabilitációval foglalkozik, hanem segít otthont találni a kutyák számára. Feleségével közösen A csodálatos kutyadoki, a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát, illetve A kutya mint családtag című népszerű könyvek szerzője. [/limit_content]

A Rövid útmutató a boldog kutyához című könyv egy 2013-ban megjelent, 206 oldalból álló, Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Cesar Millan írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634064541 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához PDF, Rövid útmutató a boldog kutyához PDF letöltés, Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához ePUB, Rövid útmutató a boldog kutyához ePUB letöltés, Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához Mobi, Rövid útmutató a boldog kutyához Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cesar Millan további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

206 oldalas könyvek

9789634064541 ISBN-számú könyvek

Összes könyv