Catherine Leblanc: Megérkezett!

Catherine Leblanc könyve: Megérkezett! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Kismackó nagyon izgatott: kistestvére születik! Hamarosan meg kell tanulnia, hogy nem is olyan könnyű nagytestvérnek lenni…Catherine Leblanc író és Eve Tharlet illusztrátor újabb közös könyve, ami a testvéri szeretetről szól, annak minden nehézségét és szépségét bemutatva. Ezt a könyvet is, mintahogy az Akkor is szeretnél? címűt, Szabó T. Anna és fia, Dragomán Pali közös fordításában olvashatjuk. [/limit_content]

A Megérkezett! című könyv egy 2017-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Catherine Leblanc írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033882 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Catherine Leblanc: Megérkezett! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Catherine Leblanc: Megérkezett! PDF, Megérkezett! PDF letöltés, Catherine Leblanc: Megérkezett! ePUB, Megérkezett! ePUB letöltés, Catherine Leblanc: Megérkezett! Mobi, Megérkezett! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Catherine Leblanc további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789634033882 ISBN-számú könyvek

Összes könyv