Catherine House: Hová ment nagypapa?

Catherine House könyve: Hová ment nagypapa? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nagyinál lenni nagyon jó, vele nagyokat lehet sétálni, és tőle mindent meg lehet kérdezni. Amikor meglátogatják nagypapa sírját, Emma a halálról és az elmúlásról kérdezgeti nagymamáját. A szelíd, türelmes válaszok a szerető Isten felé terelik a kislány gondolatait. Párbeszédük segítség lehet ahhoz, hogyan beszélgessünk gyermekeinkkel az élet egyik legnehezebb kérdéséről. [/limit_content]

A Hová ment nagypapa? című könyv egy 2017-ban megjelent, 32 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Catherine House írt és a Kálvin Kiadó adja ki a 9789635583539 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Catherine House: Hová ment nagypapa? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Catherine House: Hová ment nagypapa? PDF, Hová ment nagypapa? PDF letöltés, Catherine House: Hová ment nagypapa? ePUB, Hová ment nagypapa? ePUB letöltés, Catherine House: Hová ment nagypapa? Mobi, Hová ment nagypapa? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Catherine House további könyvei

Kálvin Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789635583539 ISBN-számú könyvek

Összes könyv