Catarina Sobral: Asimpa – A titokzatos szó

Catarina Sobral könyve: Asimpa - A titokzatos szó | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egy szép napon egy tudós roppant fontos felfedezést tett. Egy viharvert szótárt lapozgatott, amikor egy ismeretlen szón megakadt a tekintete ASIMPA. Senki nem tudta mit jelent, de elkezdték használni. Először ige volt, mindenki asimpált, aztán főnév, asimpát kerestek szerte a Földön, végül összevissza mindenre használták, asimpás lett az egész világ. A díjnyertes portugál szerző különleges rajzi világában a szavak és a nyelvtan használatának, elterjedésének rejtelmeibe csöppenünk bele, és jót szórakozhatunk a humoros nyelvi megoldásokon. [/limit_content]

A Asimpa – A titokzatos szó című könyv egy 2015-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Catarina Sobral írt és a VIVANDRA KFT adja ki a 9786155347078 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Catarina Sobral: Asimpa – A titokzatos szó egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Catarina Sobral: Asimpa – A titokzatos szó PDF, Asimpa – A titokzatos szó PDF letöltés, Catarina Sobral: Asimpa – A titokzatos szó ePUB, Asimpa – A titokzatos szó ePUB letöltés, Catarina Sobral: Asimpa – A titokzatos szó Mobi, Asimpa – A titokzatos szó Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Catarina Sobral további könyvei

VIVANDRA KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9786155347078 ISBN-számú könyvek

Összes könyv