Cassandra Clare: Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6.

Cassandra Clare könyve: Mennyei tűz városa - A végzet ereklyéi 6. | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Végzet Ereklyéi zárókötete Erchomai, mondta Sebastian. Jövök. Árnyvadászok A sötétség visszatér az árnyvadászok világába. Miközben minden széthullik körülöttük, Clary, Jace, Simon és a barátaik összefognak, hogy megküzdjenek a nephilimek valaha volt legnagyobb ellenségével: Clary saját bátyjával. [/limit_content]

A Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. című könyv egy 2017-ban megjelent, 664 oldalból álló, 14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Cassandra Clare írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634571322 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cassandra Clare: Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cassandra Clare: Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. PDF, Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. PDF letöltés, Cassandra Clare: Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. ePUB, Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. ePUB letöltés, Cassandra Clare: Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. Mobi, Mennyei tűz városa – A végzet ereklyéi 6. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cassandra Clare további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

664 oldalas könyvek

9789634571322 ISBN-számú könyvek

Összes könyv