Cartographia: Magyarország zsebatlasz

Cartographia könyve: Magyarország zsebatlasz | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Praktikus méretű Magyarország atlasz, amely akár zsebben is elfér. Tartalmaz még egy Balaton és környéke (1:250 000), valamint egy Budapest és környéke (1:250 000) térképet. Az atlaszon jelölve vannak a fontosabb autópálya-csomópontok, illetve a főbb nevezetességek, látnivalók. [/limit_content]

A Magyarország zsebatlasz című könyv egy 2016-ban megjelent, 144 oldalból álló, Térképek, atlaszok, Utazás kategóriájú könyv, melyet Cartographia írt és a Cartographia Kft. adja ki a 9789633526385 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cartographia: Magyarország zsebatlasz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cartographia: Magyarország zsebatlasz PDF, Magyarország zsebatlasz PDF letöltés, Cartographia: Magyarország zsebatlasz ePUB, Magyarország zsebatlasz ePUB letöltés, Cartographia: Magyarország zsebatlasz Mobi, Magyarország zsebatlasz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cartographia további könyvei

Cartographia Kft. kiadó további könyvei

Térképek, atlaszok, Utazás kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789633526385 ISBN-számú könyvek

Összes könyv