Caroline Bernard: Alma Mahler – Bécs múzsája

Caroline Bernard könyve: Alma Mahler - Bécs múzsája | könyv borító

[limit_content length=”400″] Anna Schindler a századfordulós, szecessziós Bécs híres szépsége. Kegyeiért a Monarchia minden tájáról érkezett írók, festők, zeneszerzők versengenek. A művészszalonokban hódító Almát először Klimt, majd Gustav Mahler tehetsége nyűgözi le. A zeneszerzői ambíciókat dédelgető fiatal nő nagy árat fizet a Mahlerrel kötött szerelmi házasságáért: le kell mondania a saját zenéjéről, és csak a férje érvényesülését szabad elősegítenie. Az asszony ihlető múzsa, támogató társ, mellette a zseni Mahler szárnyal és karriert épít. Alma Mahler egy idő után azonban ennél többre vágyik… [/limit_content]

A Alma Mahler – Bécs múzsája című könyv egy 2019-ban megjelent, 510 oldalból álló, Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Caroline Bernard írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630994736 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Caroline Bernard: Alma Mahler – Bécs múzsája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Caroline Bernard: Alma Mahler – Bécs múzsája PDF, Alma Mahler – Bécs múzsája PDF letöltés, Caroline Bernard: Alma Mahler – Bécs múzsája ePUB, Alma Mahler – Bécs múzsája ePUB letöltés, Caroline Bernard: Alma Mahler – Bécs múzsája Mobi, Alma Mahler – Bécs múzsája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Caroline Bernard további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

510 oldalas könyvek

9789630994736 ISBN-számú könyvek

Összes könyv