Carol Ann Rinzler: Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK

Carol Ann Rinzler könyve: Étkezz okosan! - TANTUSZ KÖNYVEK | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az Étkezz okosan c. könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Valójában (és most jól figyelj!), ami tápláló, az finom is lehet, és ez fordítva is igaz. A könyvnek nincs szándékában visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit – ha több információt szeretnél, csak üsd fel valahol, és nézz utána. Olyan ismereteket ad, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy okosan válaszd ki azokat az ételeket, amelyek fogadra valók, jók a lelkednek és a testednek is. Az információk között vannak valóban alapvetők: a vitaminok, az ásványi anyagok, a fehérjék, a zsírok, szénhidrátok – hitted volna? – a jó öreg tiszta víz. Találsz ötleteket arra, hogyan állíts össze egy olyan bevásárló listát, ami tápláló élelmiszerekből áll, ugyanakkor finom ételeket is tudsz varázsolni belőlük. Ez a könyv Neked íródott, ha: * Nem foglalkozol a főiskolán vagy az egyetemen táplálkozástudománnyal, és most rájöttél, hogy jobb eséllyel maradsz egészséges, ha tudod, hogyan állíts össze egy kiegyensúlyozott, tápláló ételt. * Összezavarodtál a vitaminokkal, az ásványi anyagokkal, a zsírokkal, a fehérjékkel és a szénhidrátokkal kapcsolatos egymásnak ellentmondó tanácsoktól. Egy szóval, egy áttekinthető térképre van szükséged a táplálkozás útvesztőjében. * Alapvető információkra van szükséged, de nem akarsz szakértő lenni a témában, vagy nincs kedved órákra beletemetkezni orvosi szakkönyvekbe és folyóiratokba [/limit_content]

A Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK című könyv egy 2008-ban megjelent, 400 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Carol Ann Rinzler írt és a Panem Kft. adja ki a 9789635455065 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Carol Ann Rinzler: Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Carol Ann Rinzler: Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK PDF, Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK PDF letöltés, Carol Ann Rinzler: Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK ePUB, Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK ePUB letöltés, Carol Ann Rinzler: Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK Mobi, Étkezz okosan! – TANTUSZ KÖNYVEK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Carol Ann Rinzler további könyvei

Panem Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

400 oldalas könyvek

9789635455065 ISBN-számú könyvek

Összes könyv