Carbonaro: Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül

Carbonaro könyve: Hat-százhat - Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül | könyv borító

[limit_content length=”400″] Szőcs Géza legújabb gyerekkötete.Teljesen mindegy, kicsoda valójában Carbonaro, hol él, ha él, vagy hol halt meg, ha meghalt, és érdektelen, mikor született, amire nézve két adatunk is van: 1962. február 4. és 1999. december 31.Lehet, hogy kétszer született? Vagy az utóbbi a halála napja? [/limit_content]

A Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül című könyv egy 2015-ban megjelent, 126 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyv, melyet Carbonaro írt és a IRODALMI JELEN KÖNYVEK adja ki a 9789737658548 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Carbonaro: Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Carbonaro: Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül PDF, Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül PDF letöltés, Carbonaro: Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül ePUB, Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül ePUB letöltés, Carbonaro: Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül Mobi, Hat-százhat – Utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Carbonaro további könyvei

IRODALMI JELEN KÖNYVEK kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

126 oldalas könyvek

9789737658548 ISBN-számú könyvek

Összes könyv