Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta

Caitlin Sainio könyve: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre - 40 csodálatos minta | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A könyv lapjain 40 minta kapott helyet az egyszerű hópelyhektől az egészen bonyolultakig.A mintákhoz ábra és ehhez kapcsolódó világos, könnyen követhető, lépésről lépésre haladó leírás tartozik. Ezeket követve fokozatosan mélyíthejük el horgolótudásunkat. A kész hópelyhekkel ruhadarabokat, kiegészítőket és lakáscikkeket díszíthetünk.A tartalombólEszközök és anyagokAlapvető technikákHópelyhekKezdő mintákKözéphaladó mintákHaladó mintákÖnálló darabokLevendulatasakAlátétKislányruhaGirlandHajpántSál [/limit_content]

A Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta című könyv egy 2017-ban megjelent, 112 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Caitlin Sainio írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784977 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta PDF, Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta PDF letöltés, Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta ePUB, Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta ePUB letöltés, Caitlin Sainio: Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta Mobi, Horgolt hópelyhek lépésről lépésre – 40 csodálatos minta Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Caitlin Sainio további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789632784977 ISBN-számú könyvek

Összes könyv