C. S. Lewis: Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás

C. S. Lewis könyve: Narnia 1. - A varázsló unokaöccse - Illusztrált kiadás | könyv borító

[limit_content length=”400″] 2018-ban Pauline Baynes eredeti illusztrációit tartalmazó új kiadásban jelenik meg!Mi történik, ha egy öreg tudós a varázslással kontárkodik? Katasztrófák és mesés események sorozata veszi kezdetét. A két jó barát, Digory és Polly ezt saját bőrén is megtapasztalja: Andrew bácsinak köszönhetően egy csodálatos birodalomba érkeznek, melyet Aslan, a Nagy Oroszlán a semmiből hív elő saját énekével. A gonosz azonban már az első órákban befészkeli magát Narniába…C. S. Lewis Narnia krónikáinak első kötetében megismerjük a birodalmat, ahol a Jó és a Rossz örök harcát vívja. [/limit_content]

A Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás című könyv egy 2018-ban megjelent, 232 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet C. S. Lewis írt és a Harmat Kiadó adja ki a 9789632884332 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a C. S. Lewis: Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: C. S. Lewis: Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás PDF, Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás PDF letöltés, C. S. Lewis: Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás ePUB, Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás ePUB letöltés, C. S. Lewis: Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás Mobi, Narnia 1. – A varázsló unokaöccse – Illusztrált kiadás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

C. S. Lewis további könyvei

Harmat Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789632884332 ISBN-számú könyvek

Összes könyv